+421 (907) 144 400
Studená 15090/12, 821 04 Bratislava
[email protected]

83m2 investičný byt Málaga (Španielsko)

€299.000
Carril Castell, 22, Málaga-Este, 29016 Málaga, Španielsko

Charakteristické amenity ponuky

  • (1) Zabezpečíme obhliadku
  • (2) Zabezpečíme proces kúpy
  • (3) Zabezpečíme nájomcu
  • Blízko do centra mesta
  • Blízko obchodné centrum
  • Investičná nehnuteľnosť
  • Klimatizácia s vykurovaním
  • Krásne riešený interiér
  • Luxusný štýl nehnuteľnosti
  • Moderná architektúra
  • Pri morskej pláži
  • Reštaurácie a kaviarne
  • Uzavretý rezidenčný komplex
  • Veľmi tiché prostredie
  • Vonkajší celoročný bazén

Detailné informácie o nehnuteľnosti

A. FULL SERVICE V CENE! Všetko pre Vás zabezpečíme my – 1. obhliadku nehnuteľnosti, či už naživo s vycestovaním (s partnerskou cestovnou kanceláriou) alebo virtuálne bez nutnosti vycestovať (live kamera), 2. slovenský alebo český expert ako Váš sprievodca, 3. celý proces kúpy nehnuteľnosti, vrátane potrebnej dokumentácie, zmluvy, poistenia, atď, 4. zabezpečíme pre Vás nájomcu v najbližšom možnom termíne pri odsúhlasenej výške nájmu, 5. zabezpečíme Vám aj Post-Sale Service, tzn. kontrola nehnuteľnosti na vyžiadanie, výmena alebo vysťahovanie nájomcu, upratovanie, a príp. predaj nehnuteľnosti za najvyššiu trhovú cenu.

B. OČAKÁVANÝ VÝNOS Z PRENÁJMU: Pri tejto nehnuteľnosti je realisticky možné očakávať výšku mesačného nájmu (brutto): 1.900 EUR / mes. Od tejto sumy sa odrátavajú náklady, ako energie, dane a pod.

C. NEPLATÍTE ŽIADNU PROVÍZIU. Naša provízia je v Španielsku obsiahnutá v plnej výške v cene predávanej nehnuteľnosti, tzn. platili by ste ju TÚ ISTÚ CENU AJ KEBY STE SI KÚPILI ROVNAKÚ NEHNUTEĽNOST SAMI OSOBNE V ŠPANIELSKU. To znamená, že naše služby Vás nestoja vôbec nič naviac, SCHNEIDER je platený priamo našimi partnermi. To je skvelá správa! Veľa našich klientov práve tento moment vysoko oceňuje.

D. PERFEKTNÁ LOKALITA. Táto nehnuteľnosť sa nachádza na periférii najžiadanejšieho mesta v Španielsku zo strany slovenských záujemcov o kúpu investičných nehnuteľností – Málaga. Vhodne zvolená lokalita znamená pravidelné výnosy z nájmu. Adresa vyznačená v inzeráte je len orientačná – pre presnú adresu nás kontaktujte.

E. AK STE SI NEVYBRALI, NEVADÍ. Pri vyhľadávaní tej najlepšej nehnuteľnosti pre Vás si nemusíte vybrať len z nehnuteľností v našej ponuke, spolupracujeme aj s lokálnymi realitnými kanceláriami a ponúkneme Vám aj iné reality. Váš vysnený investičný byt či dom Vám nájdeme vyhľadaním z ponuky tisícov realít v lokalite destinácie, spolu s našimi renomovanými realitnými partnermi v Španielsku, ktorí majú podstatne viac možností ako my či Vy – tzn. nie sme obmedzení len na ponuky aktuálne dostupné v SR. Pre viac informácií kliknite sem.

Nádherný, nový investičný byt o výmere 83m2, s veľkolepou terasou s panoramatickým výhľadom na Stredozemné more, presvetlený, moderný až avantgardný dizajn, použité najmodernejšie a vysoko kvalitné materiály, energeticky nizkonákladový, bez emisií – v objekte bazén, posilňovňa, LEN KÚSOK OD PLÁŽE!

Developerský projekt sa nachádza v obci Estepona, skrytom klenote na pobreží Costa del Sol, ktorý je známy svojimi plážami, krásnou krajinou s bujnou vegetáciou a panoramatickým výhľadom na Stredozemné more. Tento rýchlo sa rozvíjajúci a očarujúci región ponúka pokojnú a exkluzívnu atmosféru podporovanú neprekonateľnou klímou a fantastickými možnosťami novostavby nehnuteľností.

Projekt sa nachádza v privilegovanej oblasti len pár sto metrov od miestnych piesočnatých pláží. Všetky možné služby a vybavenie pre každodenný život sú dostupné za krátke 2-3 minúty jazdy. Projekt je vzdialený lokalizovaný na periférii známeho a žiadaného strediska Málaga, neďaleko známeho Sotogrande. Cesta na medzinárodné letisko v Málage trvá cca hodinu.

Je to butiková kolekcia iba 24 moderných bytov situovaných v uzavretom komplexe s výhľadom na Stredozemné more. Rezidencie sú rozdelené medzi dva 4-poschodové bloky umiestnené na vyvýšenom juhovýchodne orientovanom pozemku. Budovy sa vyznačujú avantgardným dizajnom s inovatívnymi materiálmi na dosiahnutie vyššej úrovne energetickej účinnosti. Upravené spoločné priestory sa môžu pochváliť stredomorskými záhradami, veľkorysým vonkajším bazénom a posilňovňou.

V týchto apartmánoch na predaj v Málage s inteligentne rozmiestnenými otvorenými vnútornými priestormi je hlavnou témou svetlo, kúpacie terasy a interiéry a prinášajúce do vášho domova stredomorský vánok. Každý centimeter bol vyrobený s najkvalitnejšími povrchovými úpravami, pričom každý detail bol starostlivo vybraný tak, aby bol zabezpečený maximálny komfort a funkčnosť. Rezidencie budú vybavené ekologickou a trvalo udržateľnou výrobou teplej vody pomocou AEROTHERMAL SYSTÉMU pre efektívnu úsporu energie a obmedzenie znečisťujúcich emisií.

Viac informácií o službách poskytovaných klientom v súvislosti s kúpou investičných bytov nájdete tu.

  • Identifikačné číslo: 5206
  • Dátum zverejnenia: 27 augusta, 2024
  • Posledná úprava: 6 septembra, 2024
  • Počet zhliadnutí: 112

Send this to a friend